Verhuur container Oostende, bij Andy Vandorpe Containers
Duurzaam verhuur container Oostende
Verhuur container Oostende gebeurd op een milieuvriendelijke manier en word achteraf tot gerecyleerd (bouw)materiaal verwerkt. Andere afvalstromen voeren we af naar externe partners die instaan voor de verdere verwerking. Op deze manier dragen ook wij ons steentje bij aan een groenere, duurzame toekomst.
Goede afspraken maken goede vrienden
Waar we met ons containerverhuur bij Andy Van Dorpe Containers het verschil maken? Met onze snelle en flexibele service. Wij plaatsen de bestelde container op het afgesproken moment en halen deze weer op volgens de gemaakte afspraken.
Hiervoor kunnen we rekenen op onze ervaren chauffeurs, ons ruim assortiment aan containers en op onze moderne vrachtwagens.
Flexibel verhuur container Oostende
Wij hebben containerverhuur voor verschillende modellen van containers, gaande van een voetpadmodel van 4 m³ tot afzetcontainers tot 30 m³
U kunt de volgende afvalstromen kwijt in onze containers
Steenpuin & beton
Steenpuin en beton zijn steenachtige materialen die veelal voortkomen uit de afbraak van gebouwen. Voorbeelden hiervan zijn: betonstukken, bakstenen, dakpannen, vloertegels, porselein, servies en ander steenafval.
Aarde & zand
Aarde en zand komen voornamelijk voort uit graafwerken. Bijvoorbeeld bij de aanleg van een fundering of een nieuwe tuin. Deze afvalstroom mag enkel “propere” grond bevatten. De grond moet zuiver zijn, zonder vermenging van andere materialen.
Papier & karton
Papier- of kartonafval vormen een afvalstroom die enkel zuiver papier en karton bevat. Voorbeelden hiervan zijn: kartonnen dozen, tijdschriften, boeken, kranten, eierdozen… Bij papier en karton hoort ook al het afval dat tijdens het opruimen van archieven of kantoorruimten moet worden afgevoerd.
Grond & stenen
Deze afvalstroom bestaat uit een combinatie van propere grond met daarin stenen. Vaak komt dit afval vrij bij het uitgraven van opritten of funderingen. Naast aarde, zand en stenen mogen ook stabilisé en asfalt zonder teer in deze afvalcontainer.
Kleigrond
Kleigrond is een okerkleurige zware grondsoort die door zijn dichtheid moeilijk te bewerken is. Deze grondstof komt veelal vrij bij graafwerkzaamheden. Niet alleen in West-Vlaanderen, maar ook in tal van andere plaatsen in België is kleigrond bijna de directe ondergrond.
Gewapend beton
Gewapend beton is een afvalstroom van beton waarin ijzeren staven verwerkt zijn. Gewapend beton komt vooral vrij tijdens het slopen van gebouwen. Voorbeelden hiervan zijn vloerplaten, funderingen, welfsels en betonnen schuttingen.
Houtafval
Houtafval is afkomstig van sloop- of verbouwingswerken. Voorbeelden hiervan zijn: deuren, paletten, vloerplanken, houten palen, spaanderplaten, meubels en MDF platen.
Groenafval
Groenafval of tuinafval bestaat uit gemend tuinafval dat gecomposteerd kan worden. Vaak ontstaat groenafval bij het snoeien van struiken of bomen, bij de aanleg van tuinen of simpelweg bij het reguliere onderhoud van de tuin.
Gemengd bouwafval
Gemengd afval is een afvalstroom die alle materialen bevat die kunnen geklasseerd worden onder de noemer “grof vuil”. Voorbeelden hiervan zijn: papier, metaal, hout, plastic, stenen, ijzer, WC potten, wasbakken…